Tłuste, a od dziś także pijane!

Tłuste, a od dziś także pijane! Tłusty Czwartek już za nami, zdominowany przez klasyczne, wzbogacony o nowoczesne wersje pączków. Były były wege pączki, wytrawne pączki, a także donuty. A skoro o nich mowa, w ojczyźnie dziurawych pączków, Nowym Jorku, powstała niedawno kolejna, wymyślna nowość: pączki z prosecco. Połączenie powstało w wyniku współpracy cukierni The Doughnout Project i winiarni Ruffino Wines. Specjalnie z okazji… zeszłorocznego międzynarodowego dnia prosecco. Może do przyszłorocznego tłustego czwartku trafią i do nas. Czekamy niecierpliwie! Fot. Materiały prasowe
Tłusty Czwartek już za nami, zdominowany przez klasyczne, wzbogacony o nowoczesne wersje pączków.

Tłuste Tłuste, a od dziś także pijane! 1

Były były wege pączki, wytrawne pączki, a także donuty. A skoro o nich mowa, w ojczyźnie dziurawych pączków, Nowym Jorku, powstała niedawno kolejna, wymyślna nowość: pączki z prosecco. Połączenie powstało w wyniku współpracy cukierni The Doughnout Project i winiarni Ruffino Wines. Specjalnie z okazji… zeszłorocznego międzynarodowego dnia prosecco. Może do przyszłorocznego tłustego czwartku trafią i do nas. Czekamy niecierpliwie!

Tłuste Tłuste, a od dziś także pijane! 2

Fot. Materiały prasowe
Więcej od loungemag
100 najbardziej inspirujących kobiet na świecie
Nie możemy się już dłużej bronić przed tym, że kończy się rok. Główny powód –...
Więcej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *