Kanapeczkę z serem i plasterkiem keczupu poproszę


Nowinki kulinarne pobudzają apetyt. Chyba dlatego ciągle ich przybywa- apetytu po prostu nigdy za wiele. Tym razem z inicjatywą wyszła marka Slice Of Sauce, która postanowiła stworzyć… ketchup w plastrach.

 

 

 

 

 

 

Produkuje się go głównie z suszonych pomidorów, jest wegański, naturalny, bezglutenowy- materiał idealny dla Milenialsów. To świetna forma urozmaicenia kanapki. Na kromce pieczywa będzie wyglądać jak wędlina, zaspokoi chęci na prawdziwy keczup bez ryzyka pobrudzenia się, bez zbędnych, niezdrowych dodatków.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Póki co, zestaw 8 plastrów można za 10 dolarów zamówić w internecie, ale na portalu Kickstarter trwa kampania w celu realizacji pełni projektu.
Trudno się nam dziwić, że stale szukamy nowych form i dziwnych wynalazków, skoro odkrywanie ich może być tak zaskakujące.

www.sliceofsauce.com

Więcej od loungemag
Sztuka sweet artu w sercu Krakowa, czyli Selfie Muzeum w Galerii Krakowskiej
Sztuka sweet artu w sercu Krakowa, czyli Selfie Muzeum w Galerii Krakowskiej. Artystyczne wystawy i instalacje...
Więcej

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *